Rabobank, Den Haag

quote ‘Door deze aanpak komt het volledig tot leven en biedt het een goede en gezonde basis voor een succesvol team en toekomstbestendige medewerkers.’

business case: Door toenemende automatisering veranderen concurrentie en steeds strenger wordende wetgeving, processen en methoden voortdurend en neemt de productiviteit toe. Medewerkers functies staan ​​onder druk door de automatisering van werkstations. Zorg dat medewerkers van de Rabobank (regio Den Haag) de regie nemen over hun eigen ontwikkeling en elkaars talenten gebruiken om toekomstbestendiger te worden.

resultaat: Met het FutureFit Platform hebben we de juiste FutureFit-mindset ontwikkeld, zodat de afdeling toekomstbestendig blijft. Samen realiseerden we 15% mobiliteit, waarvan de meerderheid van de medewerkers promotie kreeg.

Gemeente Den Haag, Den Haag

quote ‘Het FutureFit Programma helpt ons om de kwaliteit en Return On Investment van ons Management Traineeship te verbeteren door het beter beheersbaar te maken’

business case: De gemeente Den Haag heeft een toonaangevend Management Traineeship voor WO- en HBO-studenten, en zij willen het programma blijven verbeteren. Gebruikers ontvangen hun eigen profiel op iSeekMe, een applicatie ontwikkeld door FutureFit Platform. We hebben de persoonlijke ontwikkeling van het traineeship data-driven gemaakt, dus iemands persoonlijke ambitie, tevredenheid van management en klanten, aantal ideeën en feedback van de trainees komen samen in één dashboard.

resultaat: Persoonlijke ontwikkeling binnen de groep stimuleren. Door de introductie van de FutureFit mindset en iSeekMe-applicatie – aangevuld met offline training – helpt het om het Management Traineeship beheersbaar én meetbaar te maken.

Mol Industriële Automatisering

quote ‘Onze technici hebben meer inzicht gekregen en hun soft skills verbeterd, zodat ze hun communicatie kunnen verbeteren en effectiever kunnen werken.’

business case: Mol Industriële Automatisering is een familiebedrijf met uitgebreide ervaring als dienstverlener in industriële automatisering. Ze hechten veel waarde aan de ontwikkeling van hun ingenieurs in een nichemarkt.

resultaat: Stimuleren van persoonlijke ontwikkeling binnen het team: inzicht krijgen in je eigen motivatie om inzicht te krijgen in de ander. Inzicht = Begrip = Verbinding.

ViQit, Arnhem

quote ‘Met het Future Fit-programma hebben onze ViQit-adviseurs nu een betere kennis van de persoonlijke ambitie van hun IT-medewerkers.’

business case: ViQiT verbetert de IT-kwaliteit in organisaties, met als doel om uiteindelijk het hele bedrijf te verbeteren. In 2008 startte ViQiT met het idee om het leukste bedrijf op te zetten voor medewerkers en voor de ICT-industrie. Samen met FutureFit Platform wilden ze de soft skills van hun medewerkers verbeteren.

resultaat: Door het FutureFit-programma creëerde het ViQit-management binnen zes maanden 80% gedragenheid voor de strategie van hun IT-consultants.

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 22:00