Selecteer een pagina

Meld je hier aan voor één van onze events!

Onze Events vind je op Meetup.

Klik hier > om lid te worden van onze groep en blijf op de hoogte van onze events!

FutureFit Event Kerst

12 december 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De kersteditie! Een momentje rust in de drukke decembermaand en even tijd voor jezelf. Zet de eerste stap naar het ontdekken van je persoonlijke ambitie en help hiermee jezelf én anderen FutureFit te worden.

Coaching sessies

19 december 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vind de persoonlijke rode draad van jouw ambitie en hiermee jouw interne bron van inspiratie. Steven de Lira kan je in één sessie van een uur helpen de rode draad in jouw CHI-ambitie te vinden. Concreet, Haalbaar en Inspirerend.

FutureFit in de horeca

8 januari 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ga jij onderscheid maken in de horeca-wereld? Dan moet jij hier bij zijn! FutureFit zijn = samenwerken met mensen die het beste uit jou halen. En hoe doe je dat beter dan te praten met mensen die jouw vakgebied naar een hoger niveau willen tillen?!  Samen met andere professionals uit de horeca gaan we in gesprek.

Friends in the kitchen | diner

Zondag 16 februari

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kom lekker genieten van een 4-gangen diner! Ik mag van George Longhitano, eigenaar van Bistro Nr. 11 in Leidschendam zijn keuken overnemen: ik ben voor één keer zijn gastkok. FutureFit leven betekent dat je gaat voor je passies, en altijd bij wilt blijven leren. Ik heb een grote passie voor lekker eten en koken. Afgelopen jaar heb ik mijn kookkunsten verbeterd met hulp van chefkok Dennis Sluiter en ben klaar voor deze volgende uitdaging!  Het wordt hard werken om voor onze gasten een fantastische een heerlijke maaltijd klaar te maken! Ben je erbij?

Blending Forces

Februari & Maart 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Binnenkort bundelen Jean-Marc Bilderbeek (www.kaderloos.nl) en Steven de Lira (www.futurefitplatform.com) hun energie! Houd het in de gaten!

Share This