Wij zoeken launching customers

apr 3, 2019

FutureFit HR-Cyclus project

Functioneringsgesprekken zijn vaak achterhaald. Ben jij het hiermee eens? Hoe moet het dan wél?

Een functioneringsgesprek bezorgt menig werknemer klamme handen. Samen met je leidinggevende bespreken hoe het gaat, doel nalopen en een score krijgen. Maar de opzet zoals we die kennen, wordt steeds vaker overboord gegooid. Er komt meer aandacht voor feedback en dialoog.”

Bron: NU.nl – 11 nov. 2018

Visie = KISS HR-cyclus (Keep It Short and Sexy)

Creëer een HR-cyclus met een gebruikerservaring die net zo eenvoudig en aantrekkelijk is als moderne social media. Verleid medewerkers om 10 minuten per dag af te snoepen van hun huidige tijd op social media om regelmatiger (en dus kort-cyclisch) te reflecteren en samen te leren met collega’s.

 

Wij zoeken launching customers

Wij hebben op basis van onze FutureFit ‘leerversneller’ een methode voor een moderne HR-cyclus ontwikkeld en willen dit naar een ‘next level’ brengen. Wij zoeken inspirerende en visionaire leiders of (HR) managers die als launching customer mee willen doen.

 

Jullie ontvangen: de mooiste HR-tech ervaring

  • Een innovatief programma waarbij we samen met een aantal geselecteerde partners een nieuwe FutureFit HR-cyclus inrichten
  • Mogelijkheid om met andere launching customers ervaringen uit te wisselen
  • Personal coaching en training voor leidinggevenden om hen te ondersteunen met deze nieuwe manier van werken
  • Toegang tot de één van de mooiste HR-tech applicaties van dit moment: jouw medewerkers continu samen laten investeren in hun persoonlijke ontwikkeling

Wat is FutureFit Gedrag?

Mensen die in staat zijn waarde te creëren voor zichzelf en hun omgeving op een dusdanige manier dat dit hun langdurig inspireert, motiveert en voorbereidt op de toekomst.

Belangrijke stappen voor een FutureFit Mindset.

Let’s launch this together

Zet de eerste stap naar een FutureFit organisatie. Verbeter de soft skills van jouw mensen, versnel de ontwikkeling van jouw team. We vertellen je er graag meer over!

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 22:00