Steven's Birthday Challenge 2019

- aankondiging bestseller -

Ja. Daar staat het. Een bestseller. Ik moet zelf ook even slikken. Maar ik geloof in het neerzetten van je dromen en dit delen met de wereld. Dus ik ben een bestseller aan het schrijven en deze bestseller ziet op mijn verjaardag in 2020, om precies te zien op 27 november, het licht.

Laat ik je eerst meenemen in het fenomeen van mijn ‘birthday challenge’. Ik houd niet van het vieren van mijn verjaardag in de traditionele zin. Ik wil niet vieren dat ik opnieuw 365 dagen adem heb gehaald. Wel houd ik van het vieren van mijn groei. Met mijn birthday challenge prikkel ik mezelf om iets te doen waar ik veel van kan leren, wat ik uitdagend of spannend vind.

Als man met een visie, noem het visionair of consultant, challenge ik mezelf daarnaast om iedere 4-5 jaar een langer stuk te schrijven waarin ik mijn gedachtes samenvat. Mijn laatste essay ‘Ik wil je hart, je ziel en je zaligheid’ is door de NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsfunctionarissen) met hun aanmoedigingsprijs, de Future-award, beloond (2012).

Dit jaar heb ik een driedubbele challenge. Allereerst daag ik mezelf uit het komende jaar mijn boek af te maken, te publiceren en te lanceren op mijn volgende verjaardag. Daarnaast daag ik mezelf uit door dit nu al zo stellig de wereld in te sturen. En tot slot is het niet mijn ambitie om een boek te schrijven dat in dozen in mijn garage ligt te verstoffen, of om de komende 3 decennia op alle verjaardagen een exemplaar kado te doen. Ongeacht of de jarige nu 2 of 32 wordt.

Dus. Een bestseller, af te maken in de eerste helft van 2020, te lanceren op 27 november. Ik hoor graag van je hoeveel plaatsen ik voor je kan reserveren voor de boekpresentatie in Den Haag šŸ˜‰

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud?

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 22:00