Creëer een Future Fit mindset

Als je de kans krijgt als bedrijf, als team, als manager, als individu om ieders talenten optimaal te benutten, een open cultuur te creëren waar feedback vanzelfsprekend is en daarmee te groeien, wil je daar dan niet meer over te weten komen? Wij nodigen jou uit voor ons event ‘Creëer een FutureFit mindset’.

Organisatieontwikkeling en in het bijzonder het ontwikkelen van mensen en hun talenten is momenteel erg actueel en hot omdat we beland zijn in werknemersmarkt. Het wordt enerzijds steeds moeilijker voor organisaties om goede mensen te vinden en te behouden. Anderzijds zien we dat het talent en de energie van mensen vaak niet optimaal wordt benut. Wat een waste of energy. En geld. Dit heeft bovendien aantoonbaar geleid tot een stijging van het aantal burnouts en depressiviteit. Zelfs bij jonge mensen. Als je weet dat aandacht juist leidt tot persoonlijke groei, waarom spreken we deze energiebron dan niet aan?

Het aanspreken van energie, talent en ambitie is een proces net als verliefd worden. Wij kunnen jou helpen dit proces voor jou en jouw organisatie op gang te brengen. Wil je echt iets gaan doen dat mensen raakt? Kom dan naar ons FutureFit event op 28 mei as. en ga mee in de volgende inzichten, die onze verandermanager Steven de Lira met jou deelt op een inspirerende manier:

  1. We investeren te veel in technologische oplossingen en te weinig in het updaten van de mindset van mensen in onze samenleving. Het is volgens Steven broodnodig dat we onze mindset een update geven. Technologie kan ons niet helpen de problemen van de menselijkheid op te lossen. We kunnen alleen onze problemen oplossen als we onszelf gaan herprogrammeren om te denken in overvloed. Dus we hebben als samenleving een schaalbaar, betaalbaar meetbaar methode nodig voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling moet gedemocratiseerd worden en in een business case stoppen met Return On Investment.
  2. De meeste mensen zijn per definitie niet te motiveren, omdat ze geen concrete ambitie hebben. Een ambitie of doel kun je niet stellen, die moet je vinden. Het vinden van je eigen unieke ‘ Ik’ met een bijbehorende concrete ambitie is een sociaal proces dat te meten en te managen is.
  3. Er is een ‘onzichtbaar’ laagje binnen organisatie wat veranderingen kan vertragen of versnellen. Steven noemt dit laagje de collectieve intuïtie. Niets spiritueels of zweverig het is te meten en dus te managen. Net zoals inheemse volkeren hun land hebben leren lezen, moeten wij onze organisaties leren lezen. Als we de collectieve intuïtie kunnen lezen, kunnen we de nog onbenutte bronnen van talent en ambitie aanwenden om innovatietrajecten succesvollere te maken.

Voor wie is dit event?

Voor innovatieve en nieuwsgierige mensen die deze bron van energie binnen hun organisatie willen benutten. Bijvoorbeeld: beïnvloeders, directeuren, managers, teamleiders, HRM-ers en alle anderen die mensen in hun kracht willen zetten.

Als jij ook wilt winnen en er alles voor wilt doen om het beste uit jezelf en de mensen om je heen te halen, meld je dan nu aan voor deze inspirerende middag!

  • Wanneer? dinsdag 28 mei
  • Hoe laat? van 14:00 – 17:00 uur, met aansluitend een netwerk borrel
  • Waar? locatie volgt, in Rotterdam
MELD JE HIER AAN VIA MEETUP
Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 22:00