We tillen jouw team naar een hoger niveau

apr 17, 2019

Visie: wij helpen jou om het onbenut potentieel, talenten en capaciteiten van jouw medewerkers te ontdekken en te ontwikkelen en koppelen dit aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Dit vergroot het employee engagement en verhoogt de productiviteit..

De productiviteit van ICT-teams is van groot belang bij het succes van een organisatie. Afgelopen periode hebben organisaties veel geïnvesteerd in nieuwe vormen van samenwerking, Agile werken en de harde skills. In welke mate zijn mensen bereid een stap extra te zetten en ambities die ze hebben in te zetten. Dit heeft grotendeels te maken met het engagement van de medewerkers. Door jouw talenten in hun kracht te zetten, laten we hun betrokkenheid – employee engagement – groeien en zal dit een positief effect hebben op de productiviteit van de mensen. Jouw team en bedrijf kan een productiviteits sprong maken door te investeren in de soft skills van jouw medewerkers.

Wat doen we

Met FutureFit Programma tillen we jouw team naar een hoger niveau en laten jouw organisatie groeien. Wij zijn tech-professionals met een passie voor de human factor. We worden gedreven door resultaten. Met een FutureFit-mindset kan jouw team grote problemen voor jouw klanten en de maatschappij oplossen. En daarbij meer fun hebben. Wat doen we? Wij helpen jouw tech medewerkers om hun soft skills te verbeteren en daarmee groeit het employee engagement binnen jouw organisatie. Wij….

 

  • maken samen met jou een businesscase
  • maken inzichtelijk wat jouw mensen nodig hebben om succesvol te zijn
  • zetten een data-driven FutureFit programma op
  • verzorgen op maat gemaakt community management
  • verzorgen persoonlijke coaching, talent-ontwikkeling en workshops
  • helpen jouw tech medewerkers om hun soft skills te verbeteren
  • zorgen ervoor dat werknemers de controle over hun eigen ontwikkeling nemen
  • zorgen ervoor dat werknemers van jouw organisatie hun kennis delen
  • geven toegang tot de iSeekMe applicatie

Wij zoeken launching customers

Wij hebben op basis van onze FutureFit ‘leerversneller’ een methode voor een moderne HR-cyclus ontwikkeld en willen dit naar een ‘next level’ brengen. Wij zoeken inspirerende en visionaire leiders of (HR) managers die als launching customer mee willen doen.

Belangrijke stappen voor een FutureFit Mindset.

 Laten we praten

Ben je geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over een FutureFit-mindset? Wil je de soft skills van jouw tech-team beter beheersbaar en meetbaar maken. Laten we dan eens praten! Direct even bellen met Steven de Lira (06 412 547 50) of via onderstaand formulier.

8 + 14 =

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 22:00