Samen jouw team naar een hoger niveau tillen

apr 17, 2019

Wanneer is jouw organisatie FutureFit?
Als je structureel en data-driven de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers matcht met de verbeterkansen van jouw organisatie.

Wat is de Leerversneller?
De FutureFit Leerversneller hebben we ontwikkeld i.s.m. de Universiteit van Utrecht, Hogeschool Leiden en TNO Kwaliteit van Leven. De Leermethode maakt de ambities van jouw medewerkers, het onbenut potentieel, inzichtelijk. Daarnaast helpt de methode de productiviteit en betrokkenheid van je mensen te vergroten en dit te koppelen aan de strategie van jouw organisatie. 

Wanneer zijn wij jouw partner?
Als jij een partner wilt die garantie geeft op beweging binnen jouw organisatie.
Wij zijn resultaatgerichte ingenieurs en werken data-driven. We vinden dat investeringen altijd meetbaar moeten zijn en werken vanuit een business case.
Ook de soft skills, zoals persoonlijke ontwikkeling en ambities van jouw medewerkers, zijn bij onze methode transparant en meetbaar. Daardoor kunnen leidinggevenden snel de juiste, verantwoorde beslissingen nemen op basis van data.

Wat lossen wij graag voor jouw organisatie op?

  • Meetbaar maken van ontwikkeling van medewerkers.
  • Medewerkers de regie geven over hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Ontwikkelen van modern leiderschap 
  • Cultuur creëren van continuous improvement
  • Vlekkeloze samensmelting van meerdere organisatie- en teamculturen
  • Mobiliteit vraagstukken

Voor meer inzicht lees deze blogs:

Wij zoeken launching customers

Wij hebben op basis van onze FutureFit Leerversneller een methode voor een moderne HR-cyclus ontwikkeld en willen dit naar een next level brengen. Wij zoeken meer inspirerende en visionaire leiders of (HR) managers die als launching customer willen participeren.

De stappen van een FutureFit Programma

 Laten we praten

Ben je geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over een FutureFit-mindset? Wil je de soft skills van jouw tech-team beter beheersbaar en meetbaar maken. Laten we dan eens praten! Direct even bellen met Steven de Lira (06 412 547 50) of via onderstaand formulier.

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 22:00