We tillen jouw team naar een hoger niveau

mrt 7, 2019

Visie: manage engagement risk

De productiviteit van ICT-teams is van groot belang bij het succes van een organisatie. Afgelopen periode hebben organisaties veel geïnvesteerd in nieuwe vormen van samenwerking, Agile werken en de harde skills. In welke mate zijn mensen bereid een stap verder te zetten en de ambities die ze hebben in te zetten. Dit heeft grotendeels te maken met het engagement van de medewerkers. Als we dit vergroten, zal dit een positief effect hebben op de productiviteit van mensen. Jouw team en bedrijf kan een productiviteits sprong maken door te investeren in de soft kills van jouw medewerkers.

Wat doen we

Wij zijn tech-professionals met een passie voor de human factor. Op basis van jouw businesscase en onze FutureFit-leerversneller zetten we een data-driven programma in, waarmee we de persoonlijke ontwikkeling van jouw tech professionals kunnen versnellen. We worden gedreven door resultaten. Met een FutureFit-mindset kan jouw team grote problemen voor jouw klanten en de maatschappij oplossen. En daarbij meer fun hebben. Wat doen we? Wij ….

  • maken samen een businesscase
  • zetten een data-driven FutureFit programma op
  • op maat gemaakt community management, persoonlijke coaching en workshops
  • helpen jouw tech medewerkers om hun soft skills te verbeteren
  • zorgen ervoor dat werknemers de controle over hun eigen ontwikkeling nemen
  • zorgen ervoor dat werknemers van jouw organisatie hun kennis delen
  • geven toegang tot de iSeekMe applicatie

Wij zoeken launching customers

Wij hebben op basis van onze FutureFit ‘leerversneller’ een methode voor een moderne HR-cyclus ontwikkeld en willen dit naar een ‘next level’ brengen. Wij zoeken inspirerende en visionaire leiders of (HR) managers die als launching customer mee willen doen.

 Laten we praten

Ben je geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over een FutureFit-mindset? Wil je de soft skills van jouw tech-team beter beheersbaar en meetbaar maken. Laten we dan eens praten! Direct even bellen met Steven de Lira (06 412 547 50) of via onderstaand formulier.

Share This